Mr.Brown, gevestigd in een historisch pand aan de Grote Noord naast het beeld van Velius, midden in het hart van Hoorn, biedt niet alleen een sfeervolle en moderne ambiance, maar ook een culinaire ervaring die volledig plantaardig is. Het interieur, doordrenkt met warmte door het gebruik van hout, groen en natuurlijke materialen, nodigt gasten uit om zich meteen thuis te voelen aan de gezellige tafeltjes. Op zonnige dagen is het terras een ideale plek om te genieten van het uitzicht op de levendige winkelstraat.

Wat Mr.Brown echt bijzonder maakt

Wat Mr.Brown echt bijzonder maakt, is de toewijding aan 100% plantaardige gerechten, bereid met lokale en biologische ingrediënten. Op het menu vind je een scala aan heerlijke opties, waaronder broodjes, salades, soepen, bieten-burgers, wraps en meer. Een absolute aanrader is de Mr.Brown bieten burger, een sappige vegan burger met avocado, tomaat, sla, augurk, vegan kaas en mayonaise op een knapperig broodje – een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Voor degenen met een zoete tand heeft Mr.Brown een uitgebreide selectie lekkernijen, zoals vegan cheesecake, brownie, carrot cake, appeltaart, smoothie bowls, yoghurt met granola en havermout met fruit – allemaal even verrukkelijk en verantwoord.

Naast het heerlijke eten staat Mr.Brown ook bekend om zijn uitmuntende koffie. De eigen koffiebranderij brandt de beste biologische koffiebonen voor een scala aan keuzes, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato en americano. Alle koffievarianten worden bereid met plantaardige melk, zoals soja, amandel of haver. Voor een verfrissende twist kun je kiezen uit speciale drankjes, zoals de Mrs. Blondie (blonde latte met karamel), de Brownie Dutch (chocolade latte met slagroom) of de Dirty Chai (chai latte met espresso) – stuk voor stuk heerlijke creaties.

Om ervoor te zorgen dat jouw ervaring bij Mr.Brown nog aangenamer wordt, biedt gsmversterkers.nl de perfecte oplossing voor eventuele hinder door een slecht GSM-signaal. Met de HIboost GSM-versterker kun je altijd genieten van een sterke en betrouwbare mobiele dekking, zelfs te midden van historische panden zoals dat van Mr.Brown. Deze innovatieve versterker is verkrijgbaar op gsmversterkers.nl en zorgt voor een probleemloze communicatie, zodat je ongestoord kunt genieten van je tijd bij Mr.Brown.

Kortom, Mr.Brown is een veganistisch paradijs in Hoorn, waar je niet alleen wordt verwend met smakelijk eten en drinken, maar ook waar jouw GSM-signaal met de HIboost GSM-versterker van gsmversterkers.nl optimaal wordt versterkt. Een bezoek aan Mr.Brown is een garantie voor een smakelijke en gezellige ervaring, waar je zeker geen spijt van zult krijgen!