Over Veganistisch eten en waarom het zo goed is voor je gezondheid, het milieu en de dieren.

Ben je op zoek naar een gezellige en smakelijke plek om te lunchen in Hoorn? Dan moet je zeker eens langs gaan bij Mr.Brown, de veganistische lunchroom die sinds kort geopend is aan de Grote Noord. Mr.Brown is een initiatief van Dennis Bruin, zelf een gepassioneerde veganist die zijn liefde voor plantaardig eten willen delen met iedereen. Bij MrBrown (voorheen Hemels) serveren heerlijke broodjes, salades, soepen, smoothies en gebak, allemaal 100% veganistisch en gemaakt met verse en biologische ingrediënten. Maar voor de niet Veganistische voorkeur is er genoeg keuze.

Veganistisch eten is niet alleen lekker, maar ook heel goed voor je gezondheid, het milieu en de dieren. Wist je dat je door veganistisch te eten per jaar gemiddeld 1.100 liter water, 900 kilo graan, 600 kilo CO2, 30 vierkante meter bos en 365 dierenlevens bespaart? Bovendien verlaag je het risico op hart- en vaatziekten, diabetes, obesitas en sommige vormen van kanker door meer plantaardig te eten. En natuurlijk draag je bij aan een beter welzijn van de miljoenen dieren die elk jaar in de vee-industrie worden gefokt, mishandeld en geslacht.

Bij Mr.Brown kun je genieten van veganistisch eten zonder in te leveren op smaak of variatie. Ze hebben voor ieder wat wils, of je nu zin hebt in een klassiek broodje kaas, een exotische currysalade, een romige pompoensoep of een zoete appeltaart. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten plantaardige melk voor je koffie of thee, zoals soja-, amandel-, haver- of kokosmelk. En als je nog niet overtuigd bent van de voordelen van veganistisch eten, kun je altijd terecht bij Dennis voor meer informatie, tips en advies. Hij is altijd bereid om zijn kennis en ervaring te delen met u as gast.

Dus waar wacht je nog op? Kom snel langs bij Mr.Brown en laat je verrassen door de heerlijke en gezonde veganistische lunchgerechten. Je zult er geen spijt van krijgen!